Sluiten

Over ons

0224-272384

professionele postbezorging en koeriersdiensten

maar dan net een beetje anders

Postbezorging met een lach

Probezorgt is een bedrijf voor professionele postbezorging en koeriersdiensten. De manier waarop we dat invullen, is net een beetje anders. Natuurlijk is het belangrijk dat we goede resultaten halen. En dat doen we ook. Opvallend goed zelfs. De échte winst zit voor ons echter in de ontwikkeling van onze mensen. Wij zijn dan ook een social enterprise.

Medewerkers met een verhaal

Onze medewerkers hebben een verhaal. 80% van hen heeft een afstand tot de arbeidsmarkt. Dat kan een verstandelijke of fysieke beperking zijn, maar ook autisme of een ernstige burn-out. Verder hebben we ook statushouders in dienst. Net zulke verschillende persoonlijkheden als op een reguliere werkvloer. Eén ding hebben ze gemeen: ze willen dolgraag van waarde zijn.

Koploper in de sector

Probezorgt is onderdeel van Probedrijven. Dit is een samenwerkingsverband van zelfstandig opererende ondernemingen die werken volgens hetzelfde principe: mensen opleiden tot een vakman/vrouw. We kijken naar wat iemand kan en geven hem of haar passend werk. Door coaching on the job sturen we dat steeds bij. Dat is de kracht van Probezorgt: maatschappelijk betrokken ondernemen en tegelijkertijd koploper in de sector zijn.

medewerkers Probezorgt bij de hub van Rataplan

Wat kan Probezorgt voor u betekenen?