Sluiten

MVO

0224-272384

Wij werken aan mens & milieu

en gaan voor duurzame winst

Een echte baan geeft een gevoel van eigenwaarde.

Juist aan mensen voor wie betaald werk minder bereikbaar is geeft een baan een gevoel van eigenwaarde. Onze ervaring is dat het kan, medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt laten opbloeien tot volwaardige professionals. Onze sector is daar uitermate geschikt voor.

Hoe dan?

Hoe we dat voor elkaar krijgen? Door goede begeleiding en doorlopende coaching. Daarnaast geven we onze fietskoeriers het liefst vaste wijken. Dat vinden ze prettig en zorgt ervoor dat ze een band krijgen met ‘hun’ wijk. Hopelijk gebeurt het omgekeerde ook. Door die loyaliteit en wisselwerking zijn ze extra gemotiveerd om hun werk te doen.

Werken aan groene postbezorging

Eén van de speerpunten van Probezorgt is het terugdringen van onze CO2-uitstoot. Vandaar onze keuze voor e-bikes. Dat is gezond voor onze medewerkers en we hoeven minder gebruik te maken van bestelwagens. Deze manier van postbezorging perfectioneren we steeds meer. Bijvoorbeeld door het realiseren van hubs in de regio, bij de winkels van Rataplan. Hier hebben we oplaadpunten voor onze elektrische fietsen gecreëerd, zodat onze lokale koeriers daarvandaan kunnen starten. Voor de trajecten die nog wél met bestelwagens worden afgelegd, berekenen we altijd de optimale route. Ook dat is winst.

Medewerkers met afstand tot de arbeidsmarkt doen lachend hun werk