Sluiten

Diensten

0224-272384

Van 24-uurspost tot direct mailing

wij zijn expert in postdiensten

Probezorgt is expert in postdiensten

Probezorgt is expert in postdiensten voor de zakelijke markt, in en rond Heiloo, Alkmaar, Heerhugowaard, Schagen, Hollands Kroon en Den Helder. Wij belonen onze klanten met prestaties en service die boven de markt uitstijgen. Onze fietsende helden zijn de spil in onze succesvolle aanpak; ze zijn betrokken, zorgvuldig en doen hun werk fluitend. Zowel op onze sorteerlocatie als onderweg in hun wijk.

Gunstige tarieven

Onze tarieven zijn standaard al opvallend gunstig; maar door steeds slim de optimale bezorgtermijn te kiezen, is extra prijsvoordeel mogelijk. Wil je meer weten over de voordelen van postverwerking door Probezorgt, vul dan hier je gegevens in of pak de telefoon: 0224-272384.

De social return van Probezorgt

Een deel van onze medewerkers heeft een arbeidsbeperking. Probezorgt leidt hen op tot professioneel fietskoerier en coacht hen on the job. Zo leren ze een vak en krijgen een plek in de maatschappij. Een echte win-win situatie! Met onze dienstverlening vullen wij ook SROI-verplichtingen van bedrijven in. Nog een goede reden om voor Probezorgt te kiezen.